A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Про конкурс проєктних пропозицій з благоустрою

Дата: 28.01.2021 09:10
Кількість переглядів: 456

     Актив політичної партії «Наш край» в Середино-Будській міській раді, зокрема Середино-Будський міський голова Олександр Ген та депутат міської ради Олександр Коваленко, виступили ініціаторами проведення відкритого конкурсу проєктних пропозицій з благоустрою Середино-Будської територіальної громади за участю місцевих мешканців.

Суть заходу полягає в тому, що саме мешканці громади вноситимуть пропозиції та обиратимуть найактуальніші проєкти, розподілятимуть проблеми за пріоритетом. В подальшому обрані проєкти будуть вноситися у Програму соціального та економічного розвитку громади для реалізації, на їх фінансування будуть частково передбачатися кошти у місцевому бюджеті.

Така ініціатива виникла в зв’язку з тим, що на жаль бюджет міської територіальної громади є дефіцитним. Нестача коштів робить неможливим швидке вирішення всіх проблемних питань з благоустрою та розвитку інфраструктури населених пунктів, а особливо у перші роки становлення нової територіальної громади. Тому за для розбудови та благоустрою громади потрібно залучати кошти з різних джерел: державного бюджету, інвестиційних та благодійних фондів, приватні кошти та інше.

Передбачається декілька етапів проведення конкурсу:

  1. Прийняття від мешканців громади проєктних пропозицій з благоустрою. Наприклад, ремонт місцевих доріг; облаштування тротуарів; будівництво мережі вуличного освітлення, спортивних чи дитячих ігрових майданчиків тощо. Пропозиції будуть прийматися на сайті міської ради (розділ «Контакти»).
  2. Відбір з загальної кількості пропозицій проєктів, що були надані у більшої кількості.
  3. Відкрите голосування громади за найактуальніший з відібраних проєктів.
  4. Виготовлення проєктно-кошторисної документації  та заходи щодо залучення коштів на реалізацію проєкту з різних джерел за підтримки депутатів всіх рівнів, приватних підприємців тощо.

До оголошення конкурсу у вас, шановні мешканці міської територіальної громади, є час обміркувати, що і як необхідно зробити в першу чергу.

Запрошуємо до співробітництва. Давайте будувати нову громаду разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь