A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулась робоча нарада

Дата: 11.02.2021 14:34
Кількість переглядів: 359

     З початком погіршення погодних умов на території Середино-Будської міської територіальної громади, Середино-Будський міський голова провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів апарату, виконавчих органів, комунальних підприємств та закладів міської ради.

      По результатам наради відповідним виконавцям було доручено: вжити запобіжні заходи щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та аварій на системах енерго-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення; забезпечити оснащення необхідним обладнанням, технікою, паливно-мастильними матеріалами; привести у підвищену готовність відповідні сили та засоби для попередження виникнення НС та, за потреби, для усунення її наслідків.  Керівниками установ також доручено у своїх приміщеннях забезпечити належні умови для обігріву громадян, що звернуться за такою допомогою.

     Несприятливі погодні умови (мороз, значні опади) прогнозуються ще на декілька днів. Тому, шановні мешканці громади, утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка могла вчасно очистити дороги і тротуари від снігу, а також зайвий раз потурбуйтеся про своїх родичів похилого віку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь