СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В. Підлісний: «В арсеналі обласної служби зайнятості чимало важелів, які сприяють пошуку роботи тим, хто її потребує»

Дата: 11.02.2021 16:07
Кількість переглядів: 372

Фото без опису   Днями на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся випуск слухачів з професії «Електрогазозварник».

   Комісія з представників роботодавця Тетяна Біловодська - начальник ДНП (департамент навчання персоналу) та Євгеній Яковенко - начальник технологічного бюро управління головного зварника АТ «СМНВО-Інжиніринг» відмітили ґрунтовну підготовку слухачів та запропонували роботу на своєму підприємстві.

- В арсеналі обласної служби зайнятості чимало важелів, які які сприяють пошуку роботи тим, хто її потребує, - розповідає директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Тисячі жителів Сумщини набули нових спеціальностей у Сумському центрі професійно-технічної освіти, що діє при службі зайнятості. Причому, ці професії затребувані на ринку праці нашої області. Майже всі, хто навчався, працевлаштовані. Через лічені дні до навчання приступають групи електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварників, продавців продовольчих та непродовольчих товарів, кухарів та бджолярів. Для зручності навчання організовуємо не лише в обласному центрі, а й на базі Хоружівського відділення ЦПТО Недригайлівського району.

Серед безробітних попитом користуються курси цільового призначення. У лютому цього року, приміром, вони діють майже в кожному районі нашої області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь