СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Зареєстрований ринок праці Сумщини потребує робітників з обслуговування та експлуатації устаткування

Дата: 19.02.2021 15:51
Кількість переглядів: 401

Фото без опису    Протягом січня 2021 року роботодавці проінформували Сумську обласну службу зайнятості про наявність 2,9 тис. вакансій, що на 19% менше, ніж у січні 2020.

  Найбільше вакансій (29%), пропонувалося на підприємствах промисловості, 13% – у державному управлінні, по 10% – у торгівлі та охороні здоров´я.

  За професійними групами найбільший попит роботодавців спостерігався на робітників з обслуговування, експлуатації устаткування – 20% (водій, токар, оператор верстатів з програмним керуванням, тракторист, машиніст крана, водій тролейбуса), найменше (12%) роботодавці потребували працівників найпростіших професій (підсобний робітних, прибиральник службових приміщень, робітник з благоустрою, укладальник-пакувальник, сторож, кухонний робітник).

У той же час, у січні послугами Сумської обласної служби зайнятості скористалися 20,6 тис. безробітних громадян, що на 10% більше, ніж за аналогічний період 2020.

За професійними групами, серед зареєстрованих безробітних переважають працівники сфери торгівлі та послуг (20%), робітники з обслуговування, експлуатації устаткування (18%); представники найпростіших професій (14%).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь