A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Міський голова привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

Дата: 04.03.2021 14:51
Кількість переглядів: 748

Фото без опису  Сьогодні, 4 березня, в Середино-Будському Центрі культури та дозвілля відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню «Подорож до жіночого щастя».

Жінок Середино-Будської міської територіальної громади приїхали привітати помічник народного депутата України А.Л. Деркача, депутат Сумської обласної ради Валентин Добров, керівник громадської приймальні народного депутата України А.Л. Деркача Ніна Нанай і голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол. З найкращими побажаннями гості вручили подяки та цінні подарунки жінкам-представницям різних сфер життєдіяльності громади.

Привітав представниць прекрасної статі Середино-Будський міський голова Олександр Ген.

- Свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям.  Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашої громади. Серед вас є суспільні діячі і керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і поліцейські, діячі культури і службовці. Ваша висока професійність, терпіння, зваженість і мудрість, ваша принциповість у роботі – вкрай важливі якості для вирішення складних завдань, що постали перед нами у нелегкі часи сьогодення. Дякуємо вам за вашу самовіддану працю, професіоналізм та відповідальність, - зазначив Олександр Ген.

З побажаннями щастя, миру, любові, добра і злагоди міський голова вручив жінкам грамоти і подяки.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, в якому взяли участь солісти Центру культури та дозвілля, вихованці центру дитячої та юнацької творчості, учні школи мистецтв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь