СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулась апаратна нарада при міському голові

Дата: 15.03.2021 13:29
Кількість переглядів: 982

      На апаратній нараді при міському голові, що відбулась 15 березня, були обговорені питання виконання доручень, що були надані раніше, та стан справ у структурних підрозділах, виконавчих органах ради, установ міської ради. В ході апаратної наради були обговорені питання щодо оснащення міської лікарні всім необхідним у відповідності до вимог Національної служби здоров’я для підписання пакетів медичних послуг.

     Фото без описуГоловний лікар КНП «Середино-Будська міська лікарня» Вікторія Муляр доповіла, що на даний час на території Середино-Будської міської територіальної громади підтверджено 9 випадків захворювання на COVID-19, росту захворюваності не має. Також вона проінформувала про хід підписання закладом пакетів медичних послуг з НЗСУ. Наразі підписано чотири пакети, ще чотири розглядаються службою.

    Міський голова Олександр Ген наголосив, що поточний рік – рік лікарні, тому треба докласти максимум зусиль на створення  в ній зручних умов для пацієнтів та привабливих – для фахівців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь