A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

До «червоної» зони включили Сумську область

Дата: 23.03.2021 09:06
Кількість переглядів: 647

      00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. на території Київської та Сумської областей діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки.        Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 березня.

     Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, впродовж останнього місяця в зазначених регіонах відмічається погіршення ситуації.

«У Сумській області  щотижнева кількість нових випадків захворюваності збільшилась у 5 разів, а останній тиждень показав приріст на 81 %», - зазначив Віктор Ляшко.

Він також додав, що схожими темпами зростає і кількість нових випадків госпіталізацій як підтверджених, так і з підозрою на COVID-19. Наприклад, у Сумській області за останній місяць кількість нових госпіталізацій хворих до ковідних лікарень зросла у 2 рази.

Крім того, в регіоні зростає ряд інших показників, зокрема, коефіцієнт виявлення нових випадків серед загальної кількості проведених досліджень.

У регіонах, віднесених до «червоної» зони заборонено пасажирські перевезення, роботу непродовольчих сфер торгівлі й обслуговування, закладів харчування, розваг і культури, а навчання у закладах освіти має проводитись дистанційно.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь