СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

До «червоної» зони включили Сумську область

Дата: 23.03.2021 09:06
Кількість переглядів: 673

Фото без опису      00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. на території Київської та Сумської областей діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки.        Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 березня.

     Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, впродовж останнього місяця в зазначених регіонах відмічається погіршення ситуації.

«У Сумській області  щотижнева кількість нових випадків захворюваності збільшилась у 5 разів, а останній тиждень показав приріст на 81 %», - зазначив Віктор Ляшко.

Він також додав, що схожими темпами зростає і кількість нових випадків госпіталізацій як підтверджених, так і з підозрою на COVID-19. Наприклад, у Сумській області за останній місяць кількість нових госпіталізацій хворих до ковідних лікарень зросла у 2 рази.

Крім того, в регіоні зростає ряд інших показників, зокрема, коефіцієнт виявлення нових випадків серед загальної кількості проведених досліджень.

У регіонах, віднесених до «червоної» зони заборонено пасажирські перевезення, роботу непродовольчих сфер торгівлі й обслуговування, закладів харчування, розваг і культури, а навчання у закладах освіти має проводитись дистанційно.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь