A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулась нарада за участю старост

Дата: 29.03.2021 13:54
Кількість переглядів: 349

Фото без опису    В п’ятницю, 26 березня, при Середино-Будському міському голові відбулася нарада, у якій взяли участь старости сіл міської територіальної громади, керівники структурних підрозділів апарату і виконавчих органів міської ради, приватний підприємець М. Войтешенко, який надає послуги з перевезення населення.

   В ході наради обговорювалися актуальні питання щодо налагодження життєдіяльності сіл, які входять в склад громади.

    Так, були обговорені питання автобусного сполучення між населеними пунктами з врахуванням потреб місцевих мешканців.

На жаль на роботу перевізника негативно впливають декілька об’єктивних підстав. Це стан доріг, відсутність водіїв з необхідною категорією, діяльність незареєстрованих візників.

«Людей ми не можемо залишити без громадського транспорту, тому будемо робити все для налагодженя його роботи в громаді», -  зазначив міський голова.

Також підіймалися питання прийняття програм підтримки громадських перевізників, пошуку водіїв на автобуси, облаштування теплих гаражів для стоянки автобусів взимку, розробки маршрутів, згідно потреб сільських мешканців, компенсації послуг з перевезення громадян пільгових категорій.

На нараді був обговорений ще ряд актуальних питань, що стосувалися приведення до ладу обліку електроенергії в сільських населених пунктах, водозабезпечення, благоустрою.

Пізніше відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому були прийняті рішення щодо тарифів на комунальні послуги, присвоєння адреси будівлям, знаття з квартирної черги та встановлення заборонного дорожнього знаку біля білетної автобусної каси. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь