A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Протокол № 1 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КЗ « Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради

Дата: 02.04.2021 11:23
Кількість переглядів: 1454

П Р О Т О К О Л  № 1

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора  КЗ « Центр надання соціальних  послуг»  Середино-Будської міської ради

 

м.  Середина-Буда                                                                                    «31» березня 2021року

 

 

На засіданні присутні:

 

Калістратова Тетяна Валеріївна – заступник начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради, голова конкурсної комісії;

 

Манушина Наталія Вікторівна – головний спеціаліст служби у справах дітей Середино-Будської міської ради,  секретар конкурсної комісії;

 

Члени конкурсної комісії:

 

Насирова Наталія Володимирівна –  начальник служби у справах дітей Середино-Будської міської ради;

 

П’ятниця Наталія Петрівна – начальник відділу соціального захисту населення  Середино-Будської міської ради;

 

Загорська Оксана Миколаївна - головний спеціаліст відділу соціального захисту населення  Середино-Будської міської ради.

 

 

     

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Встановлення регламенту проведення конкурсного відбору та оголошення умов проведення процедури конкурсного відбору.
  2. Про розгляд документів кандидата на зайняття вакантної посади директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради.
  3. Про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради.
    1. Презентація кандидатом на заміщення посади перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг та її оцінювання.
    2. Оцінювання презентації перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.
    3. Перевірка кандидата на посаду щодо знання Закону України «Про соціальні послуги» та інших нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання таких послуг.  
    4. Співбесіда членів конкурсної комісії з кандидатом на посаду та оцінювання відповідей на запитання членів конкурсної комісії з питань знання Закону України «Про соціальні послуги» та інших нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг.
  4. Про обговорення результатів конкурсу та прийняття рішення.

 

СЛУХАЛИ: Калістратову Т.В., голову конкурсної комісії, яка ознайомила присутніх з порядком денним та повідомила, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020р. № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/  комунального сектору», затвердженого відповідною постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 (далі – Положення) рішення конкурсної комісії приймаються більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні.

Рішення оформлюється протоколом не пізніше ніж протягом наступного робочого дня після проведення засідання та підписується усіма присутніми на засіданні членами конкурсної комісії. Кожен член конкурсної комісії має право додати до протоколу викладену письмово окрему думку з питань, що розглядалися на засіданні, не пізніше ніж протягом наступного дня після ознайомлення з протоколом. Окрема думка, що додана до протоколу засідання конкурсної комісії, є невід’ємною частиною такого протоколу.

Калістратова Т.В. оголосила склад конкурсної комісії, затвердженої рішенням третьої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання від 11.03.2021 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради» та роз’яснила, що конкурсний відбір складається з двох етапів: перший - це презентація кандидатом на заміщення посади перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг та її оцінювання, другий – співбесіда з членами конкурсної комісії щодо знання Закону України «Про соціальні послуги» та інших нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг.

ВИСТУПИЛИ: Манушина Н.В., секретар конкурсної комісії, яка поінформувала, про те що оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради та формування складу конкурсної комісії було опубліковано на офіційному сайті Середино-Будської міської ради. Повідомила, що на участь у вищезазначеному конкурсі документи подав лише один кандидат, і запропонувала розглянути його документи на відповідність кваліфікаційним вимогам та вирішити питання щодо допущення кандидата до конкурсу.

Кандидат:

Алексейцева Олена Василівна, 1975 року народження. Освіта повна вища, закінчила у 1998 році Сумський державний педагогічний інститут ім. А.С. Макаренка і отримала спеціальність «Російська мова і література та українська мова і література» та здобула кваліфікацію вчителя російської мови і зарубіжної літератури та української мови і літератури».

Працюючи на посадах заступника директора з виховної роботи Жихівської загальноосвітньої школи та директора Ромашківської школи, проводила превентивну роботу з деструктивними сім’ями та дітьми з девіантною поведінкою. Перебуваючи на посадах начальника відділу апарату та заступника керівника апарату – начальника відділу діловодства, контролю, організаційної роботи та управління персоналом Середино-Будської районної державної адміністрації, здобула досвід адміністративної діяльності та основ менеджменту, опанувала знаннями законодавства і регламентуючих документів у сфері документування, роботи з управління персоналом, звернень громадян, доступу до публічної інформації, організаційної та соціальної роботи.

Секретар конкурсної комісії наголосила, що, оскільки інших кандидатів на участь у конкурсному відборі не було, доцільно допустити кандидата до конкурсу. Манушина Н.В. проінформувала, що відповідно до Положення переможець конкурсу визначається за результатами:

оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунального закладу, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної зазначеної презентації;

перевірки на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг).

СЛУХАЛИ: Алексейцеву О.В. стосовно її мотивації щодо зайняття посади директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради та презентацію її перспективного плану розвитку вищезазначеного центру.

Калістратова Т.В., голова конкурсної комісії, звернулася до членів комісії щодо пропозиції проведення співбесіди з кандидатом та проголошення питань до кандидата стосовно його знання законодавства України у сфері надання соціальних послуг та його доповіді (мотивації, презентації перспективного плану тощо).

ВИСТУПИЛИ: Насирова Н.В., член конкурсної комісії, яка відмітила змістовну доповідь Алексейцевої О.В., та задала їй додаткові питання стосовно знання кандидатом законодавства України у сфері надання соціальних послуг. Питання також задавали інші члени комісії – П’ятниця Н.П., Загорська О.М.

 Калістратова Т.В., голова конкурсної комісії, звернулася до членів комісії
з пропозицією щодо обговорення кандидатури Алексейцевої Олени Василівни та прийняття остаточного рішення конкурсної комісії за результатами проведення конкурсу.

Присутні члени комісії підтримали дану пропозицію.

Манушина Н.В., при обговоренні результатів відмітила, що кандидат на посаду, Алексейцева О.В., подала на конкурс всі необхідні документи та має досвід роботи в державних установах, змістовно та якісно презентувала перспективний план розвитку установи, відповіла на всі задані їй питання стосовно перевірки знань законодавства у сфері надання соціальних послуг і заслуговує на високу оцінку, і запропонувала визнати Алексейцеву О.В. такою, що успішно пройшла конкурсний відбір.

Члени комісії підтримали пропозицію.

Калістратова Т.В. нагадала присутнім, що рішення конкурсної комісії приймається більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні, запропонувала проголосувати з приводу прийняття рішення конкурсної комісії і визнати, що Алексейцева О.В. успішно пройшла конкурсний відбір на посаду директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради.

 

Голосували: «за» - 5; «проти» - 0; «утримались» - 0.

 

 

Голова комісії:

 

Заступник начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради

 

 

    Тетяна КАЛІСТРАТОВА

   

 

Секретар комісії:

 

Головний спеціаліст служби

у справах дітей Середино-Будської

міської ради

 

 

 

 

 

         Наталія МАНУШИНА

 

 

Начальник служби у справах дітей

Середино-Будської міської ради

 

Начальник відділу соціального

захисту населення  Середино-Будської

міської ради

 

Головний спеціаліст відділу

соціального захисту населення 

Середино-Будської

міської ради

 

         Наталія НАСИРОВА

 

 

 

          Наталія П’ЯТНИЦЯ

 

 

 

 

          Оксана ЗАГОРСЬКА

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь