A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

З апаратної наради при Середино-Будському міському голові

Дата: 05.04.2021 15:25
Кількість переглядів: 464

    В апаратній нараді при Середино-Будському міському голові, що відбулася 5 квітня взяли участь керівники структурних підрозділів апарату, виконавчих органів ради та установ, підпорядкованих міській раді.

     В ході наради обговорювалися нагальні питання роботи міської ради, її комунальних установ та життєдіяльності  міської територіальної громади.

     Головний лікар КНП «С-Будська міська лікарня»  Вікторія Муляр доповіла про обстановку з захворюваністю на COVID-19 на території громади. За її інформацією,  з січня 2020 року по даний час на території громади зареєстровано 50 випадків захворюваності.  За минулий тиждень було зареєстровано 10 нових випадків захворюваності (7 осіб –С-Буда, 3 – сільські мешканці), одужало 4 особи. На даний час десять чоловік хворіють.

На даний час вже є підписаними з Національною службою здоров’я України вісім пакетів  медичних послуг за програмою медичних гарантій 2021 (стаціонарна допомога дорослим і дітям без та з хірургічним втручанням, амбулаторна допомога дорослим і дітям, мобільна та стаціонарна паліативна допомога, стоматологія, амбулаторне ведення вагітних, допомога наркозалежним) що дозволить міській лікарні отримувати кошти за перелічені  надані послуги населенню. Розглядаються пакети первинної  медичної допомоги.

На кожній апаратній нараді питання роботи медичних закладів, що діють на території громади є пріоритетними.  Тому обговорювався також  хід  виконання вимог НЗСУ до облаштування  та оснащення лікарні. Так, на даний час там вже побудований пандус, ведуться ремонтні  роботи. Опрацьовується питання щодо централізованого забезпечення лікарні киснем (попередньо встановлена вартість проекту у сумі 10 тис. гривень та кошторисна вартість обладнання і робіт у сумі 35 тис. гривень), облаштування кімнати для людей з інвалідністю, вбиральні, оснащення відділення невідкладної допомоги домофоном  для виклику медпрацівника. Також на нараді було дане доручення щодо впорядкування електрозабезпечення сільських медичних закладів громади. Міський голова Олександр Ген вкотре звернув увагу присутніх на важливість своєчасного виконання вказаних робіт. Від цього залежить питання підписання пакетів послуг з НЗСУ в подальшому, а значить належне фінансування лікарні, та підвищення якості надання медичних послуг населенню.

 Під час наради були надані доручення стосовно внесення до реєстру земельних ділянок, що були передані міській територіальній громаді у комунальну власність, стосовно розширення переліку послуг, що надає відділ ЦНАП Середино-Будської міської ради, а також,  міський голова ініціював скликання комісії по ТЕБ та НС  для надання дозволу закладам освіти вести навчальний процес очно, враховуючі низькі показники захворюваності на коронавірус в громаді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь