A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Роботи з благоустрою сіл Середино-Будської міської територіальної громади почались

Дата: 12.04.2021 12:49
Кількість переглядів: 385

Фото без опису     В сільських населених пунктах Середино-Будської міської територіальної громади активно ведуться роботи з прибирання та благоустрою.

    Так, старостою сіл Пигарівка, Луг, Ріг, Лукашенкове Сергієм Чеберяко разом з депутатом Середино-Будської міської ради Леонідом Недбаєм була організована робота з весняного прибирання. В ній активно взяли участь і небайдужі місцеві мешканці, які прийшли зі своїм інвентарем, бензопилами та мотокосами, а також висловили готовність працювати на благо свого села й далі.

На даний час вже навели належний порядок біля магазину, на старому і новому кладовищах Пигарівки, розпочаті роботи біля озера та в центрі Пигарівки і в Лукашенковому. За місяць там була проведена значна робота з благоустрою.

В найближчий час планується встановити частину огорожі біля центрального входу на кладовище в Пигарівці, та проведення робіт з ремонту пам’ятника загиблим під час ВВв. Всіма необхідними матеріалами Середино-Будська міська рада вже забезпечила.

Також місцевий староста планує в подальшому вирубку парості та кущів, розчистку вулиць і підсипка доріг.

Організатори і учасники весняного прибирання в Пигарівці висловили подяку Середино-Будському міському голові за всіляку підтримку і допомогу у вирішенні актуальних для селян питань. Зокрема говорили про вчасне розчищення вулиць сіл від снігу взимку, забезпечення паливно-мастильними матеріалами тощо.

Похвально, що жителі сіл беруть і на себе відповідальність за вигляд та стан своїх населених пунктів. А така згуртованість, самоорганізація і співпраця населення зі старостою може послужити прикладом для інших старост міської територіальної громади і місцевих мешканців.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь