A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

Дата: 13.04.2021 10:57
Кількість переглядів: 358

Фото без опису    Нехтування населенням правил пожежної безпеки  може призвести до незворотних наслідків, де ускладнюючим фактором є випалювання населенням рештків сухої рослинності. Один з прикладів необачності людини стався 11 квітня.

    Інформація про вірогідність входження в лісові масиви вогню, поступила черговому контори Середино-Будського лісгоспу о 16-05.      Негайне реагування та оперативне прибуття на місце події в 16-45 показали що під час випалювання сухої рослинності в селищі Нова Спарта вогняна стихія вийшла з під контролю і почала пересуватись полем в напрямку лісового масиву Кам`янського лісництва ДП «Середино-Будське лісове господарство». Через суху та вітряну погоду вогонь досить швидко розповсюджувався.

Чіткі дії добровільної пожежної дружини лісгоспу локалізували займання протягом 40 хвилин на відстані 100 метрів від лісового масиву підприємства. Підсумок – вкотре нам вдалося вчасно ліквідувати займання та не допустити тяжких наслідків.  

Адміністрація ДП «Середино-Будське лісове господарство» закликає населення дотримуватись правил пожежної безпеки під час прибирання садиб, бо тільки спільними силами та розумінням можливо зберегти ліс для наступних поколінь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь