A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

22 квітня – День працівників кримінально-виконавчої служби України

Дата: 22.04.2021 11:22
Кількість переглядів: 1352

      Фото без опису22 квітня міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген привітав з професійним святом начальника Середино-Будського районного сектору Філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Катерину Міцуру.

            Олександр Григорович побажав Катерині Володимирівні успішного виконання всіх поставлених завдань, щоб у її роботі панувала справедливість, верховенство права, закону і порядку та вручив їй подяку за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків і з нагоди Дня кримінально-виконавчої служби.

         В Державній кримінально-виконавчій службі України працює багато професіоналів, які вважають справою честі сумлінно виконувати покладені на них державою обов’язки і звичайно переконані, що їхня професія - престижна.

       На Державну кримінально-виконавчу службу України покладається завдання щодо здійснення державної політики у сфері виконання кримінальних покарань.

На території Середино-Будської МТГ забезпечує виконання завдань Державної кримінально-виконавчої служби України з питань пробації Середино-Будський районний сектор Філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Серед його завдань, зокрема: здійснення наглядової пробації, соціально-виховної роботи із засудженими, до яких застосовано пробацію, забезпечення судів інформацією, що характеризує обвинувачених (досудові доповіді);

виконання кримінальних покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт;

здійснення контролю за виконанням покарання у виді штрафу;

здійснення нагляду за особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, а також звільненими від відбування покарання вагітними жінками і жінками, які мають дітей віком до трьох років;

виконання адміністративних стягнень у виді громадських робіт та виправних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь