A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Ірина Заплаткіна провела нараду з питання пасажирських перевезень в громаді

Дата: 23.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 521

    На нараді при заступнику міського голови Середино-Будської міської ради Ірині Заплаткіній, що відбулася 23 квітня, вкотре обговорювалося питання щодо автомобільних пасажирських перевезень в громаді.

    В нараді взяли участь старости сіл Середино-Будської міської територіальної громади та був запрошений місцевий приватний підприємець, що здійснює пасажирські перевезення – Михайло Войтешенко.

Поки міська рада з перевізником не дійшли згоди щодо обслуговування маршрутів, запропонованих мешканцями сіл. Звісно, що ніхто не може впливати на приватного підприємця, який не буде працювати в збиток. Але ж задача міської ради – захищати інтереси громадян та вирішити питання з перевезенням. Населені пункти громади розташовані на значному віддаленні, а деякі свої потреби місцеві мешканці можуть вирішити тільки в місті (прийом у лікаря, доступ до банкоматів, оформлення документів, закуп у магазинах чи аптеках).

Під час наради, заступник міського голови зазначила, що автобусне сполучення між сільськими населеними пунктами – одна з найактуальніших проблем, що існує на даний час і її вирішення дуже важливе для громади.

Висловилися й старости, які вкотре озвучили побажання сільських мешканців щодо розкладу курсування автобусу.

М. Войтешенко говорив про те, що йому не вигідно обслуговувати маршрути, де дуже мало пасажирів. Для цього він запропонував затвердження маршрутів, по території всього колишнього району. Розповів про плани прийняття на роботу додаткового водія на автобус. А ще підіймав питання щодо дій неофіційних візників.

Робота в напрямку організації пасажирських перевезень не завершується.  Так, зокрема, за підписом міського голови вже направлений лист до поліції з питання діяльності приватних візників, які не тільки займаються цим без додержання вимог законодавства, але й перешкоджають роботі офіційного перевізника, який сплачує податки до бюджету та перевозить громадян пільгових категорій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь