СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбувся конкурсний відбір на заміщення вакантних посад в апараті міської ради

Дата: 27.04.2021 12:41
Кількість переглядів: 820

Фото без опису    У вівторок, 27 квітня, відбувся конкурсний відбір із заміщення вакантних посад в апараті Середино-Будської міської ради. В конкурсі взяли участь чотири кандидати на вакантні посади: головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, будівельного контролю, агропромислового комплексу та житлово-комунального господарства; головного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та комунальної власності апарату Середино-Будської міської ради.

    На початку конкурсу голова конкурсної комісії – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, ЖКГ, архітектури та будівництва Володимир Махоньок ознайомив претендентів на зайняття вакантних посад про порядок та вимоги щодо проведення відбору.

Також, Володимир Евгенійович звернувся до тих кандидатів, які проходять відбір у відділ містобудування, архітектури, будівельного контролю, агропромислового комплексу та ЖКГ, що згідно розподілу підпорядковується йому. «Ви повинні розуміти, що посада, на яку ви претендуєте дуже відповідальна, та вимагає від вас знань і готовності працювати», - зазначив Володимир Махоньок та побажав конкурсантам гарно пройти іспит.

Результати конкурсного відбору будуть відомі після проведення всіх необхідних процедур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь