A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

На четвертій сесії Середино-Будської міської ради депутати прийняли ряд важливих питань

Дата: 28.04.2021 16:59
Кількість переглядів: 558

Фото без опису  28 квітня міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген провів засідання четвертої сесії міської ради.

  До відкриття сесії  міський голова ознайомив депутатів та запрошених з постановою Середино-Будської міської територіальної виборчої комісії Шосткинського району Сумської області №31 від 30 березня 2021 року «Про викладення в новій редакції постанови Середино-Будської міської територіальної виборчої комісії від 25 березня 2021 року «Про призначення проміжних виборів депутатів міської ради м. Середина-Буда Шосткинського району у багатомандатному виборчому окрузі №1» щодо дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ірини Заплаткіної  в зв’язку з затвердженням на посаду першого заступника міського голови та члена виконавчого комітету міської ради. Також цією постановою призначені проміжні вибори депутата в багатомандатному окрузі №1 м. С-Буда на 31 жовтня 2021 року.

Таким чином чисельність депутатів Середино-Будської міської ради складатиме 21 депутат, а взяли участь у цьому засіданні 17 депутатів.

Всього до порядку денного було внесено 47 питань та питання земельних відносин.

Розпочалось засідання сесії з затвердження бюджетних питань, а саме: звіту про виконання бюджету міської територіальної громади за І квартал 2021 та внесення змін до бюджету.

Під час цього засідання було прийнято ряд важливих місцевих програм. Зокрема, програма економічного та соціального розвитку громади на 2021-2025 роки; програма розвитку малого та середнього підприємництва на 2021-2025 роки; програма щодо екології населених пунктів громадина 2021-2025 роки; програма підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім». Також депутати одноголосно підтримали погодження проекту регуляторного акту відносно місцевих податків і зборів та затвердження Положення про цільовий фонд Середино-Будської міської ради. Одностайно  депутати затвердили Статут Комунального підприємства С-Будської житлової ремонтно-експлуатаційній дільниці та контракт з її начальником.

Ще одне непросте рішення, прийняття якого викликане реаліями сьогодення – ліквідація Пигарівської філії Середино-Будського ОЗСО І-ІІІ ступенів №1. До його винесення на сесію були проведені громадські обговорення та всі необхідні процедурні дії. Мешканці Пигарівки підтримали закриття закладу, вирішуються питання підвозу дітей до навчальних закладів та інші. Депутати теж одноголосно підтримали це інші рішення, що стосувалися закладів освіти і культури.

Також були прийняті рішення щодо затвердження Статуту КНП «С-Будська міська лікарня», програми первинної медичної допомоги та підтримки КНП «Середино-Будська міська лікарня»; затвердження положення про платні послуги , що надає заклад.

Секретар міської ради Олег Загорський представив на розгляд депутатів положення про порядок надання матдопомоги громадянам, що опинилися в складних життєвих обставинах та рішення про надання матеріальної допомоги окремим громадянам.

Також, в ході цієї сесії був доповнений Регламент міської ради, внесені зміни до структури апарату, затверджені склад адміністративної та аукціонної комісії з приватизації, а ще декілька питань відносно Центру надання адміністративних послуг та прийняті інші рішення.

Після закриття сесії, міський голова Олександр Ген ознайомив депутатів з ходом вирішення питання щодо налагодження пасажирських перевезень на території громади. В тому числі, розглядається можливість розривання договору оренди на комунальні автобуси, які можна задіяти на маршрутах, що на даний час не обслуговуються. Також депутати підіймали питання щодо водозабезпечення населення сіл та роботи ФАПів.

Загалом засідання четвертої сесії Середино-Будської міської ради пройшло злагоджено та результативно. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь