A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ГОЛОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ ХОМА ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИВ НОВОГО ГОЛОВУ ШОСТКИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 30.04.2021 19:06
Кількість переглядів: 482

Фото без опису    30 квітня, громадам Шосткинського району офіційно представили новопризначеного голову районної державної адміністрації Оксану ТАРАСЮК.

    Привітати посадовця з призначенням прибули голова Сумської обласної державної адміністрації Василь ХОМА, народний депутат України Ігор МОЛОТОК, голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ, голови територіальних громад Шосткинського району.

Вітаючи нову очільницю району з призначенням, Василь ХОМА окреслив основні пріоритети та напрямки діяльності районних державних адміністрації в умовах децентралізації.

«Щодо економічної ситуації, то необхідно спрямувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Необхідно дбати і про соціальний захист тих, хто цього потребує. Переконаний, що новопризначений керівник райдержадміністрації впорається із поставленим завданням – робити всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Шосткинського району», - зазначив Василь ХОМА.

У своїй промові Оксана ТАРАСЮК подякувала за висловлену довіру і підтримку Президентові України та голові Сумської обласної державної адміністрації. Вона також запевнила присутніх, що докладе усіх зусиль для успішної та злагодженої роботи усіх гілок влади.

«Вступаючи на цю посаду, я чітко усвідомлюю рівень відповідальності, який вона вимагає. Я розумію, що це не титул, а обов’язок перед людьми нашого краю. Обіцяю докласти максимум зусиль для розв’язання першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району», - зазначила Оксана ТАРАСЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь