A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Рудні упорядковується об’єкт дозвіллєвої роботи

Дата: 05.05.2021 14:41
Кількість переглядів: 439

Фото без опису  Наприкінці минулого року, в ході територіальної реформи утворилася Середино-Будська міська територіальна громада. До складу новоствореної громади увійшли території колишніх Великоберізківської, Жихівської, Кам’янської, Пигарівської, Ромашківської, Рожковицької, Старогутської, Чернацької сільських рад. Тепер загальне керівництво комунальними об’єктами здійснює Середино-Будська міська рада. В зв’язку з цим були реорганізовані і самі комунальні установи. Так, наприклад, нещодавно був створений Руднянський об’єкт дозвіллєвої роботи, він об’єднав колишній клуб та бібліотеку, а очолила його Людмила Коротка.

За короткий термін роботи Людмила Михайлівна за своєю ініціативою і за допомогою родини провела значну роботу з благоустрою прилеглої території та самого приміщення клубу. Необхідні матеріали були придбані за кошти міської ради.  Косметичний ремонт приміщення був проведений безоплатно. На прилеглій до дозвіллєвого об’єкту території вирублено кущі, проведена обрізка гілок, дерева побілено, встановлені  лавки та стіл. В приміщенні було засклено розбиті вікна, рами пофарбовані, замінені вхідні двері, облаштована глядацька зала (оформлені куліси, розміщений етнокуток та інше). На даний час вирішується питання відновлення електрозабезпечення установи.

Сподіваємося, що в оновленому закладі культури, завдяки відповідальній та ініціативній завідуючій в Рудні найближчим часом відновиться культурне життя.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь