A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Благодійна допомога – напередодні Великодня

Дата: 05.05.2021 14:49
Кількість переглядів: 458

Фото без опису   Напередодні великого християнського свята – Великодня в Середино-Будській міській територіальній громаді відбулось декілька благодійних акцій.

Так, завдяки постійній співпраці міської ради з різними благодійними організаціями, перед Великоднем одна з них надала 216 пасок. Паски були роздані соціальними працівниками КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради підопічним Центру з числа самотніх, осіб та дітей з інвалідністю,  в будинок сімейного типу та в сім’ї опікунів.

Також, в КЗ «Центр надання соціальних послуг» для тих хто потребує, були надані памперси для дорослих в кількості 240 штук. Памперси були передані в хоспісне відділення КНП «Середино-Будська міська лікарня» для забезпечення потреб пацієнтів відділення. 

В Середина-Буді протягом квітня-травня проходить благодійна акція «До світлого дня – світлі вчинки». Ініціатором акції виступила Середино-Будська міська рада, а організацією займається КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради спільно з магазином «Аврора» (відповідальні особи: Світлана Бєлік, фахівець з роботи з благодійними організаціями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради та Катерина Степаненко, директор магазину «Аврора»). Основна ціль акції – збір коштів для сімей із дітьми з інвалідністю. Скриньки для збору коштів були встановлені на касах магазину «Аврора». За вже зібрані кошти для чотирьох сімей придбані памперси. А ФОП С.В. Бренько надав для таких сімей дитячий пральний порошок вагою 24 кг.

Дякуємо, всім небайдужим мешканцям громади, хто взяв участь у акції та надав допомогу нужденним.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь