A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Вшануймо пам’ять кожного

Дата: 08.05.2021 12:59
Кількість переглядів: 442

  Фото без опису 9 травня - пам’ятна дата для кожного українця. В цьому році ми відзначаємо 76 річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  Напередодні цієї події учні опорного Середино-Будського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 у супроводі фахівця комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради Людмилою Михайлюк та класних керівників Ларисою Шаматульською та Тетяною Головко відвідали Меморіальний комплекс «Братська могила радянських воїнів, партизанів, жертв фашизму та пам’ятник воїнам-землякам» в парку «Мирщина».

 З розповіді учні дізналися про окупацію нашого міста та району, про партизанську боротьбу проти нацизму, про страшне лихо, яке довелося пережити нашим землякам. І не треба забувати: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться. Наприкінці екскурсії всі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до вічного вогню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь