СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Благодійність - в День матері

Дата: 09.05.2021 20:18
Кількість переглядів: 565

Фото без опису   В цьому році 9 травня ми відзначаємо два свята – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та День матері. В ці свята не залишились без уваги не тільки ветерани Другої світової.

    Фахівець з роботи з благодійними організаціями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради Світлана Бєлік із привітаннями з Днем матері і подарунковими наборами завітала до матерів, що виховували дітей  і  стали  самотніми  після  їх  втрати, сімей, де виховуються діти з інвалідністю що потребують реабілітації, сімей-опікунів,  бабусь, що  втратили  дітей та виховують онуків. А з Днем Перемоги привітала Світлана Бєлік Єгупова Віталія, який отримав інвалідність підчас виконання службового обов’язку в АТО.

   Одна з благодійних організацій, з якими постійно співпрацює Середино-Будська міська рада надала для комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» продукти харчування, з яких були складені набори. Ці продуктові набори в День матері Світлана Бєлік з привітаннями передала в дитячий будинок сімейного типу та багатодітній сім’ї, де виховується дитинна з інвалідністю з села Пигарівка.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь