СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ПРОВЕДЕНО ФІНАЛ КУБКУ ГРИГОРІЯ ЕСАУЛКО З ФУТБОЛУ 2021

Дата: 11.05.2021 10:18
Кількість переглядів: 392

Фото без опису  У період з 18 квітня на території Середино-Будської міської територіальної громади проходили змагання з футболу на кубок Григорія Есаулко.

  9 травня 2021 року у парку «Мирщина» відбувся фінал Кубку Григорія Есаулко з футболу 2021 року, у якому взяли участь команда «Лідер» м. Середина-Буда та ФК «Десна» с. Очкине Зноб-Новгородської ОТГ.

   Футболісти двох команд показали надзвичайно хорошу, цікаву гру і запекло боролися до останнього, проявили силу характеру та прагнення до перемоги. У цьому поєдинку кращими виявилися гравці команди «Лідер»,  які здобули  перемогу на полі із рахунком 4:3 і зайняли перше місце.

Команда переможця отримала кубок за І місце у фіналі Кубку Г. Есаулко з футболу 2021 року, а кращі гравці обох команд нагороджені грамотами Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму  Середино-Будської міської ради.

Бажаємо усім нашим гравцям успіхів, творчих перемог, високих результатів, нових злетів та досягнень!

Змагання проводилися з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, визначених Постановою Головного державного санітарного лікаря України МОЗ України від 22.04.2021 №3 «Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення масових спортивних заходів на відкритому повітрі на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь