A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Профілактична робота серед засуджених

Дата: 14.05.2021 10:48
Кількість переглядів: 412

Фото без опису  14 травня 2021 року за ініціативою старшого інспектора Середино-Будського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Віктора Московко було організовано зустріч клієнтів пробації з начальником сектору превенції ВП №1 (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області Миколою Козловим.

   Основну увагу було зосереджено на важливості дотримання вимог чинного законодавства, загальноприйнятих правилах поведінки в суспільстві, та явищах, які є причиною більшості протиправних вчинків, зокрема зловживання алкоголем, наркоманія, небажання працювати тощо.

Крім того, усім присутнім наголосили про недопущення скоєння повторних правопорушень у період іспитового строку та неухильному дотриманні покладених судом обов’язків, що, у свою чергу, може вберегти від непоправних наслідків.

Варто зазначити, що проведення індивідуально-профілактичних заходів спільно з офіцерами поліції – буденне явище в роботі персоналу Середино-Будського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, метою якого є не лише здійснення контролю, а й попередження скоєння повторних злочинів особами, які перебувають на обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь