A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

На апаратній нараді обговорили питання благоустрою

Дата: 17.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 564

  На апаратній нараді, яку провів міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген 17 травня, був обговорений ряд актуальних для громади питань. Нарада відбулась за участі керівного складу міської ради, керівників комунальних закладів, виконавчих органів та структурних підрозділів міської ради.

  Зокрема підіймалося питання щодо організації та проведення в школах свята «Останнього дзвоника» і  урочистостей до випускного вечора при відсутності жорстких карантинних заборон. Міський голова доручив директорам шкіл підготувати плани урочистих заходів з врахуванням санітарних вимог, після затвердження яких буде розпочата їх організація.

Також Олександр Ген зауважив на важливості опрацювання питання зайнятості дітей під час шкільних канікул.

Ще в ході наради було обговорено питання стосовно створення нового комунального підприємства, його оснащення, задач та керівництва. Планується, що це комунальне підприємство буде здійснювати, зокрема, роботи з благоустрою на території громади.

Також був розглянутий хід виконання вимог Національної служби здоров’я України до оснащення та облаштування Середино-Будської міської лікарні. Обговорили необхідність оснащення сільських ФАПів необхідними медикаментами та медичним інвентарем; проведення виїздів до сіл лікарів та проведення подворових обходів фельдшерами. Та було підняте питання покладення на старост контролю за роботою медичних і дозвіллєвих закладів на підпорядкованій їм території.

В ході наради міський голова надав відповідним виконавцям доручення стосовно проведення грейдерування та підсипки місцевих доріг, складання актів на видалення аварійних дерев в сільських населених пунктах; благоустрою території біля фонтану; ремонту і наведення порядку на дитячому майданчику та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь