A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Про грантову програму

Дата: 20.05.2021 13:24
Кількість переглядів: 466

Фото без опису    З 2018 року Сумська обласна державна адміністрація  є партнером Проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

    У рамках співпраці з проектом проведено роботу щодо мінімізації корупційних ризиків у діяльності Сумської ОДА, внесено зміни до документів (положень, порядків), що регулюють процеси виконання повноважень облдержадміністрації у різних сферах державної політики, розроблено рекомендації щодо підвищення комунікаційної спроможності облдержадміністрації, проведено комплексне навчання для уповноважених підрозділів (осіб) структурних підрозділів облдержадміністрації та районних державних адміністрацій у рамках «Школи антикорупційних уповноважених», розроблено пакет тренінгових матеріалів для проведення навчальних заходів для працівників облдержадміністрації та районних державних адміністрацій.

На даний час програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

До подання заявок запрошуються зареєстровані українські неприбуткові організації громадянського суспільства (громадські спілки, волонтерські організації, благодійні фонди, аналітичні центри, наукові установи, а також інформаційні агентства). До участі у цьому конкурсі особливо запрошуються організації, що зареєстровані у Сумській області.

Участь у зазначеному проекті сприятиме досягненню наступних результатів:

розробленню та прийняттю комплексної нормативно-правової бази щодо протидії корупції;

удосконаленню системи поширення інформації про антикорупційні реформи та успіхи в боротьбі з корупцією;

підвищенню залучення громадян до боротьби з корупцією;

підвищенню розуміння громадськістю корупції та її вартості.

З більш детальною інформацією щодо участі у грантовій програмі на підтримку ініціатив громадянського суспільства у сфері протидії корупції можливо ознайомитися за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/67962/.

Звертаємо увагу, що кінцевий термін подання заявок - 31.07.2021.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь