A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Середино-Будській міській територіальній громаді проходить благодійна акція «Серце до серця»

Дата: 21.05.2021 11:40
Кількість переглядів: 551

Фото без опису1 квітня на Сумщині стартувала 16-та благодійна акція «Серце до серця». Її цьогорічне гасло - «Здорові немовлята», а гроші будуть збиратися на придбання неонатального обладнання у дитячі лікарні України.

Через карантинні обмеження, в цьому році акція триватиме до 30 вересня, щоб всі заплановані заходи відбулися.

В Середино-Будській міській територіальній громаді в рамках благодійної акції «Серце до серця» розроблений ряд заходів. Зокрема, КЗ «Середино-Будський Центр культури і дозвілля» спільно з дитячою філією КЗ «Публічна бібліотека» із залученням представника Червоного Хреста підготували цікавий розважальний захід для дітей і дорослих, який також приурочили до Міжнародного дня захисту дітей. Звісно, що його основною метою є збір коштів.

Першими до участі у благодійній акції долучилися учні та працівники Жихівського НВК, де 20 травня відбувся виїзний розважальний захід. Дітям розповіли про акцію, лунали пісні, проводилися різні веселі конкурси.

Третій рік поспіль, у Середино-Будських опорних навчальних закладах триває благодійна акція «Діти – дітям», яка проводиться з метою сприяння розвитку у дітей почуття милосердя та толерантності, формування соціальної активності, а для розширення кола спілкування дітей. Школярі власноруч виготовили символи благодійної акції, і всі хто кидав до скриньки гроші, отримали яскраві серця.

Захід відбувся з дотриманням протиепідемічних вимог, а його вдало підібрана програма подарувала учасникам багато позитивних емоцій. Сподіваємося, що діти відчули, що допомагати іншим приємно та радісно.

Розважальні заходи, в рамках акції «Серце до серця», будуть проведені і в інших населених пунктах Середино-Будської міської територіальної громади. 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь