A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРОВЕДЕННЯ І КОЛА ЧЕМПІОНАТУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ 2021 (ПЕРША ЛІГА)

Дата: 28.05.2021 08:34
Кількість переглядів: 457

Фото без опису  З 29 травня 2021 року на території Середино-Будської міської територіальної громади розпочинається І тур Чемпіонату Сумської області по футболу 2021 (Перша ліга).

Так, 29 травня 2021 року на території м. Середина-Буда у парку «Мирщина» відбудеться І тур І кола Чемпіонату Сумської області по футболу 2021 серед команд м. С-Буда «Лідер» – с. Соснівка «Дружба».

  12 червня 2021 у м. Середина-Буда відбудеться ІІІ тур Чемпіонату Сумської області по футболу 2021 серед команд м. С-Буда «Лідер» – смт. Дружба ФК «Дружба».

  19 червня 2021 року у м. Середина-Буда відбудеться ІV тур Чемпіонату Сумської області по футболу 2021 серед команд м. С-Буда «Лідер» – м. Шостка ФК «Шостка».

5 та 26 червня 2021 року команда «Лідер» виїздитиме до м. Глухів та м. Конотоп для участі у змаганнях з Чемпіонату Сумської області по футболу 2021 з суперниками.

Змагання проводитимуться з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, визначених Постановою Головного державного санітарного лікаря України МОЗ України від 22.04.2021 №3 «Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення масових спортивних заходів на відкритому повітрі на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Побажаємо гравцям команди Середино-Будської міської територіальної громади «Лідер» успіхів, натхнення та яскравих перемоги у наступних матчах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь