A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Олександр Ген провів робочу нараду зі старостами сіл

Дата: 04.06.2021 15:56
Кількість переглядів: 400

 Сьогодні, 4 червня міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген провів робочу нараду зі старостами населених пунктів Середино-Будської міської територіальної громади. В нараді також взяли участь секретар міської ради Олег Загорський, перший заступник міського голови Ірина Заплаткіна, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Ксенія П’ятниця та начальники відділів апарату міської ради.

 На порядок денний виносився ряд актуальних питань.

Зокрема, було обговорене питання щодо ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних на території С-Будської міської громади. Старостам роз’яснено, які обов’язки в організації даної роботи покладаються на них згідно рішення виконавчого комітету, як буде вестися первинний облік військовозобов’язаних, що мешкають в селах та уточнюватися дані про них. Найближчим часом буде організована передача первинних документів, що велися в колишніх сільських радах, звіряння та оновлення інформації.

Також, в ході наради підіймалося питання додержання мешканцями населених пунктів правил благоустрою території стосовно наведення належного порядку біля домоволодінь. Були обговорені організація роботи з благоустрою сіл (викосу трави, видалення зелених насаджень, огородження кладовищ тощо), а також питання щодо проведення ремонтів в комунальних закладах громади, водопостачання, вуличного освітлення, постачання газу в балонах для населення.

Одним з напрямів роботи органу місцевого самоврядування є оформлення відумерлої спадщини, що надає можливість наповнення бюджету громади та вирішення інших належних питань. Тому, в ході наради зі старостами сіл було обговорена робота і в цьому напрямі.

Актуальним для сільського населення залишається питання автобусного сполучення з центром громади. Олександр Ген озвучив плани, які можуть вирішити цю проблему. Попередньо буде проведений аналіз фактичної потреби та наповнення пасажирами автомобільного транспорту.

Старости сіл озвучили нагальні проблеми для своїх підпорядкованих територій.

По результатам наради були надані доручення відповідальним виконавцям.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь