A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Олімпійський день на Серединобудщині

Дата: 07.06.2021 08:47
Кількість переглядів: 351

Фото без опису 3 червня 2021 року на базі Пигарівської філії Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Середино-Будської міської ради зібрались учні з усіх  закладів освіти Середино-Будської міської територіальної громади, щоб взяти участь у  заході, присвяченому Дню заснування Міжнародного Олімпійського Комітету.

      Це свято крокує різними містами України, об’єднує усіх навколо вічних цінностей – миру, добра, єдності, взаєморозуміння та сприяє вихованню сильної нації та нових українських чемпіонів! І ось воно на Серединобудщині.

      Учасників та гостей свята вітали в.о. начальника Управлінні освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяна Калістратова, директор КЗ «Середино-Будська дитячо-юнацька спортивна школа» Сергій Артеменко, директор  Пигарівської філії Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Валентина Шако. Вони закликали всіх присутніх до занять спортом та дотримання здорового способу життя, побажали успіху, нових здобутків, яскравої перемоги та гарного відпочинку.

      Спорт – багатогранний і знову популярний. Серед великого числа його видів для кожного знайдеться улюблений. Тому під час проведення Олімпійського  дня діти мали змогу спробувати свої сили в бігу, стрибках у довжину, кидку ядра, подоланні смуги перешкод комбінованої естафети та перетягування линви.

Спортивні змагання змінила конкурсно-розважальна програма дитячої бібліотеки-філії КЗ «Середино-Будська публічна бібліотека» та святковий концерт КЗ «Середино-Будський центр культури і дозвілля».

За результатами Олімпійського дня учасники отримали медалі, грамоти, подяки, а також великий торт від спонсорів заходу ПП В. Черепньов та ПП М. Грибачов.

В такому форматі святкування Олімпійського дня було використано вперше та був проведений з дотриманням протиепідемічних заходів.

Належна організація, змістовна тематика заходу засвідчили про якісну і згуртовану роботу Середино-Будської міської ради, Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму, директорів та  педагогів навчальних закладів,  керівників  та спеціалістів закладів культури, а також про результативне об’єднання людей, які небайдужі до долі дітей нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь