A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітали дільничних офіцерів поліції з професійним святом

Дата: 18.06.2021 19:39
Кількість переглядів: 392

Фото без опису Щороку в Україні 18 червня відзначають професійне свято дільничні офіцери поліції, саме вони мають найбільше функціональних обов’язків. Від них значною мірою залежить стан криміногенної обстановки в громаді.

  У будні й свята вони не полишають свій пост, першими реагують на людську біду та з’являються на місці злочину. Щодня їм доводиться спілкуватися з різними людьми. Основними завданнями людей цієї професії є зміцнення правопорядку, захист прав, інтересів, життя й гідності громадян, профілактика й розкриття злочинів і правопорушень.

У цей святковий день дільничних офіцерів поліції, що підтримують правопорядок в Середино-Будській міській територіальній громаді, привітав секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський.

Олег Станіславович з найкращими побажаннями вручив дільничним подяки міського голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена та подарунки.

Начальник відділення поліції Микола Заровний також привітав дільничних зі святом, висловив подяку міський раді за підтримку установи та сподівання на подальшу плідну співпрацю на благо громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь