СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Середина-Буді відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника

Дата: 18.06.2021 19:42
Кількість переглядів: 768

Фото без опису  В Середино-Будському Центрі культури і дозвілля сьогодні вітали медичних працівників з їх професійним святом. Там відбувся урочистий захід «Ми вклоняємось вам, лікарі!».

 Медичних працівників Серединобудщини привітала голова Шосткинської райдержадміністрації Оксана Тарасюк.

  З вітальними словами до медиків звернувся секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський. «Всі ми знаємо, що немає в світі нічого важливішого і дорожчого ніж здоров'я! Мріємо прожити життя без хвороб і недуг. Тому кожна людина хоч раз у житті зверталася до лікарів по медичну допомогу. Медицина - давня наука, а лікар - почесна, гідна поваги, благородна, і разом з тим дуже відповідальна професія. Ви охороняєте наше здоров'я, лікуєте, допомагаєте з'явитися на світ новим життям, проводите профілактику захворювань. Щиро бажаю щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаю бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини», - зазначив Олег Станіславович та вручив подяки міського голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена, народного депутата України Андрія Деркача і депутата Сумської обласної ради від ПП «Наш край» Валентина Доброва.

Привітала своїх колег зі святом головний лікар КНП «Середино-Будська міська лікарня» Вікторія Муляр. Вона подякувала за увагу Андрію Деркачу та за всіляку підтримку і допомогу медичним установам громади, Олександру Гену.

Артисти Центру культури і дозвілля підготували для медиків концертну програму, в якій також взяли участь представники творчого клубу «Часопис» та драмстудія «Асорті».

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь