СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Середина-Буді відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника

Дата: 18.06.2021 19:42
Кількість переглядів: 760

Фото без опису  В Середино-Будському Центрі культури і дозвілля сьогодні вітали медичних працівників з їх професійним святом. Там відбувся урочистий захід «Ми вклоняємось вам, лікарі!».

 Медичних працівників Серединобудщини привітала голова Шосткинської райдержадміністрації Оксана Тарасюк.

  З вітальними словами до медиків звернувся секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський. «Всі ми знаємо, що немає в світі нічого важливішого і дорожчого ніж здоров'я! Мріємо прожити життя без хвороб і недуг. Тому кожна людина хоч раз у житті зверталася до лікарів по медичну допомогу. Медицина - давня наука, а лікар - почесна, гідна поваги, благородна, і разом з тим дуже відповідальна професія. Ви охороняєте наше здоров'я, лікуєте, допомагаєте з'явитися на світ новим життям, проводите профілактику захворювань. Щиро бажаю щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаю бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини», - зазначив Олег Станіславович та вручив подяки міського голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена, народного депутата України Андрія Деркача і депутата Сумської обласної ради від ПП «Наш край» Валентина Доброва.

Привітала своїх колег зі святом головний лікар КНП «Середино-Будська міська лікарня» Вікторія Муляр. Вона подякувала за увагу Андрію Деркачу та за всіляку підтримку і допомогу медичним установам громади, Олександру Гену.

Артисти Центру культури і дозвілля підготували для медиків концертну програму, в якій також взяли участь представники творчого клубу «Часопис» та драмстудія «Асорті».

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь