СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Лукашенковому і Ромашковому відзначили День села

Дата: 20.06.2021 17:42
Кількість переглядів: 421

Фото без опису  Сьогодні мешканці сіл Лукашенкове і Ромашкове Середино-Будської міської територіальної громади відзначили День села.

Міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген завітав на святкові заходи. Він привітав місцевих мешканців з головним сільським святом, побажав здоров’я, миру.  Ще він висловив подяку жителям сіл за активну участь у прибиранні, благоустрої  та культурному житті в своїх населених пунктах, а старостам – за відповідальну працю. Також, Олександр Ген передав вітання та найкращі побажання від народного депутата України, лідера ПП «Наш край» на Сумщині Андрія Деркача. В подарунок від депутата міський голова вручив старостам сертифікати на тенісні столи для сільських об’єктів дозвіллєвої роботи. Самі столи будуть доставлені в села найближчим часом.

Концертно-розважальну програму в Лукашенковому організував самодіяльний колектив Пигарівського ОДР, в Ромашковому – місцеві учасники самодіяльності. Вони співали запальні пісні, показали жартівливі сценки, чим підняли настрій всім, хто зібрався на святкування. В Ромашковому організатори свята підготували увазі гостей «Історію села у світлинах» з фото з життя населеного пункту.

Традиційно сільські свята продовжилися за щедро накритими столами зі смачними стравами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь