A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Лукашенковому і Ромашковому відзначили День села

Дата: 20.06.2021 17:42
Кількість переглядів: 395

Фото без опису  Сьогодні мешканці сіл Лукашенкове і Ромашкове Середино-Будської міської територіальної громади відзначили День села.

Міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген завітав на святкові заходи. Він привітав місцевих мешканців з головним сільським святом, побажав здоров’я, миру.  Ще він висловив подяку жителям сіл за активну участь у прибиранні, благоустрої  та культурному житті в своїх населених пунктах, а старостам – за відповідальну працю. Також, Олександр Ген передав вітання та найкращі побажання від народного депутата України, лідера ПП «Наш край» на Сумщині Андрія Деркача. В подарунок від депутата міський голова вручив старостам сертифікати на тенісні столи для сільських об’єктів дозвіллєвої роботи. Самі столи будуть доставлені в села найближчим часом.

Концертно-розважальну програму в Лукашенковому організував самодіяльний колектив Пигарівського ОДР, в Ромашковому – місцеві учасники самодіяльності. Вони співали запальні пісні, показали жартівливі сценки, чим підняли настрій всім, хто зібрався на святкування. В Ромашковому організатори свята підготували увазі гостей «Історію села у світлинах» з фото з життя населеного пункту.

Традиційно сільські свята продовжилися за щедро накритими столами зі смачними стравами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь