A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ЗВІТУЮТЬ АМАТОРСЬКІ КОЛЕКТИВИ ТА ВИКОНАВЦІ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.06.2021 18:19
Кількість переглядів: 382

20 червня у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» відбувся творчий звіт кращих аматорських колективів і виконавців Середино-Будської міської територіальної громади, який було проведено в он-лайн форматі, в рамках обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю!», присвяченого 30-й річниці незалежності України.

У фойє закладу було розміщено виставку, де були представлені експозиції, що яскраво презентували особливості декоративно-ужиткового мистецтва та туристичних принад громади.

З найщирішими побажаннями до всіх учасників звернувся голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. Кращі творчі учасники громади були відзначені грамотами та подяками.

Яскрава та насичена концертна програма стала справжнім вибухом емоцій. Основною концепцією заходу була демонстрація природних багатств краю у поєднанні з творчістю його мешканців. Сценарій заходу розроблено на основі авторських віршів місцевих поетів.

Творчі вітання мешканцям громади цього дня дарували танцювальний колектив «Радість» та вокальний колектив «Сузір’я» комунального закладу «Середино-Будський центр дитячої та юнацької творчості», вихованці комунального закладу «Середино-Будська дитяча мистецька школа», народний аматорський жіночий ансамбль «Вербиченька» комунального закладу культури «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» Зноб-Новгородської селищної ради, народний фольклорно-етнографічний аматорський ансамбль «Деснянка» Очкинського сільського будинку культури – філії Зноб-Новгородської селищної ради, народний аматорський ансамбль «Поліські зорі» комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля», солісти комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля».

Справжнє суцвіття талантів Серединобудщини  стало подарунком рідній Україні до дня народження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь