A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Середино-Будський Центр надання соціальних послуг співпрацює з благодійниками

Дата: 26.06.2021 09:50
Кількість переглядів: 324

Фото без описуБлагодійність – це така людська риса, що належить до найбільших проявів гуманності. Вона визначає дієве ставлення людей один до одного, яке спрямоване на допомогу одних людей іншим, котрі потребують цієї допомоги.

Напередодні Дня Святої Трійці релігійна організація «Церква християн віри євангелійської» (пастир Величко Анатолій) надала КЗ «Центр надання соціальних послуг» благодійну допомогу у вигляді дитячих підгузків, санітарно-гігієнічних засобів (порошок пральний, салфетки гігієнічні вологі, мило), продуктів харчування (сформовані набори продовольчих товарів першої необхідності).

22 та 24 червня працівниками Центру спільно з представниками зазначеної релігійної організації були передані 14 упаковок підгузків, 15 пачок прального порошку, мило 7 сім’ям, в яких виховуються діти з інвалідністю. 19 продуктових наборів доставлено за адресами проживання громадянам, які перебувають у скрутних життєвих обставинах, особам з інвалідністю.

Також зазначеною релігійною організацією передано Центру, як благодійну допомогу, два роллатори для осіб з інвалідністю та людей похилого віку, які передані до пункту прокату технічних та інших засобів реабілітації закладу.

Висловлюємо вдячність за підтримку!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь