A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Випускний – 2021

Дата: 01.07.2021 14:56
Кількість переглядів: 522

Фото без опису  30 червня у навчальних закладах Середино-Будської міської територіальної громади відбулися випускні вечори. Вчорашні учні, нарядні, усміхнені зібралися на останнє шкільне свято. Всього навчальні заклади Середино-Будської міської територіальної громади випустили 71 учня.

  Міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген взяв участь в урочистому заході, присвяченому випуску школярів в Середина-Буді.

Він привітав випускників. «За роки навчання в школі ви отримали безцінний багаж знань і досвіду, який обов'язково допоможе вам вибрати правильну дорогу в житті. Сьогодні перед вами відкриваються двері у великий світ з масою можливостей для вибору професії і продовження освіти. Збережіть в собі бажання до знань і нових відкриттів. А головне - будьте добрими і чесними людьми», - зазначив, зокрема, Олександр Григорович. А батькам випускників побажав, щоб діти не забували дороги до рідної домівки і стали гідними громадянами нашої держави. Також, міський голова вручив чотирьом випускникам золоті медалі.

Заступник начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяна Калістратова теж привітала випускників та вручила три срібні медалі.

Багато випускників нагороджені подяками за успіхи у навчанні, активну участь в учнівських олімпіадах, спортивних змаганнях та творчих конкурсах.

Привітали винуватців свята батьки, слово у відповідь мали і випускники, які дякували батькам и вчителям. А потім вони подарували гостям заходу прощальні вальси.

В Середина-Буді урочистий захід для випускників традиційно відбувся на центральній площі міста. Протягом багатьох років це було загальноміське багатолюдне свято. Карантин дещо змінив, але цьогорічні випускники запам’ятають цей день. Дорослі для цього зробили все.

Вітаємо випускників та бажаємо їм успіху в дорослому житті.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь