СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Олександр Ген привітав працівників поліції з професійним святом

Дата: 02.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 517

Фото без опису Сьогодні у Середино-Будському центрі культури і дозвілля відбувся урочистий захід, присвячений Дню Національної поліції, який відзначається в Україні 4 липня.

  Міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген привітав працівників поліції з професійним святом: «Бути на сторожі прав та свобод суспільства, захищати життя і здоров’я земляків, підтримувати інтереси держави та вести активну боротьбу зі злочинністю - відповідальна справа!

  Але головне у вашій щоденній праці - спрацювати на випередження! Впевнений, що здатність долати труднощі та перешкоди, ваша відданість справі служіння Закону - є надійними оберегами добробуту мешканців нашої громади!»

  З найкращими побажаннями Олександр Григорович вручив подяки поліцейським, висловив вдячність за відповідальне відношення до своїх службових обов’язків і зазначив, що в їх роботі є позитивні зміни.

  А позитивний настрій винуватцям свята створювали артисти Центру культури і дозвілля та учасники художньої самодіяльності. 

  Вітаємо працівників Національної поліції України і бажаємо їм високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі!

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь