A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У містах відпочинку підтримується порядок

Дата: 05.07.2021 15:57
Кількість переглядів: 356

Фото без опису В Середина-Буді не багато місць, де в спекотний день можна відпочити біля водойми. Одним з улюблених місць відпочинку городян є річка Ластовецька. Протягом останніх двох днів на території біля річки Ластовецька,  комунальними підприємствами Середино-Будської міської ради був наведений порядок. Завезений пісок, засипана дорога, викошена трава, пофарбована криниця, до якої мешканці міста приходять за чистою джерельною водою.

Однак, прикро було бачити залишене сміття біля річки, обабіч дороги. Пляшки, упаковка від морозива, чіпсів тощо. А хтось цілій пакет зі сміттям викинув просто під огорожу, хоча зовсім поруч, на вул. Прикордонній є контейнер для сміття.

Шановні мешканці громади, всі ми хочемо жити у чистому населеному пункті. Тож давайте разом слідкувати за порядком та берегти наше місто.  

Також, у вихідні, був облаштований пляж на озері в селі Пигарівка. Для чого було завезено пісок на обидва береги водойми. Роботу організували староста сіл Пигарівка, Луг, Ріг, Лукашенкове Сергій Чеберяко та депутат Середино-Будської міської ради Леонід Недбай за сприяння міського голови Олександра Гена.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь