A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 09.07.2021 15:21
Кількість переглядів: 353

Сьогодні, 9 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Середино-Будської міської ради.

На порядок денний було винесено 18 питань.

Зокрема, члени виконкому розглянули питання про взяття  під соціальний супровід громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах. На жаль, є на території громади сім’ї такі родини. В ході засідання декілька сімей були прийняті під соціальний супровід. Це означає, що соціальні працівники будуть здійснювати контроль за ними для попередження виникнення проблем.

Були прийняті рішення стосовно бюджету міської територіальної громади, а саме: внесені зміни та затверджений план заходів щодо складання прогнозу бюджету на 2022-2024 роки, проекту бюджету тощо.

Рішенням виконавчого комітету була утворена місцева комісія з питань використання субвенції з держбюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла для розвитку сімейних та наближених до них форм виховання, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Також, були прийняті рішення про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування та про надання дозволів на вчинення правочинів в інтересах дітей.

Члени виконавчого комітету своїм рішенням надали дозвіл Об’єднаній єврейській общині України на встановлення пам’ятного знаку (коштом общини) на старому єврейському кладовищі, що знаходиться на території сел. Прогрес.

Ще було розглянуте та підтримане рішення стосовно впорядкування квартирної черги в С-Будській міській раді. Прийняття документу стало необхідним, в зв’язку зі створенням міської територіальної громади, до якої приєдналися колишні сільські ради.   

Також, на розгляд виконавчого комітету виносився ряд питань щодо реквізитів адреси нерухомого майна та земельних ділянок, які були підтримані одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь