A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Проведена робота з благоустрою в Старій Гуті

Дата: 20.07.2021 10:50
Кількість переглядів: 404

Фото без описуВ с. Старая Гута Середино-Будської міської територіальної громади працівники Середино-Будської міської ради днями провели роботи з благоустрою. Зокрема, в селі було видалено шість вікових аварійних лип, була благоустроєна територія біля сільської церкви, проведена заміна ламп та двох ліхтарів вуличного освітлення.  Колись ці дерева, що оточували територію біля церкви, створювали  тінь у спекотні дні та затишок. Та за багато років старі дерева відслужили свій вік і стали нести загрозу людям. Особливо актуально це зараз, коли спека різко змінюється грозами зі шквальним вітром. В середині спиляні дерева виявилися зовсім трухлявими і не відомо скільки вони б ще витримали.

Питання благоустрою та виникаючих проблем в сільських населених пунктах громади обговорюються зі старостами на нарадах при міському голові та знаходяться на постійному контролі до їх вирішення.    

«Від себе особисто та від мешканців Старої Гути хочу висловити вдячність міському голові Середино-Будської міської ради Олександру Гену за організацію роботи з благоустрою в нашому селі. Проблеми дійсно актуальні і потребували найшвидшого вирішення з використанням спеціальної техніки та фахівців. Аварійні дерева, яким майже сто років несли реальну загрозу місцевим жителям, важливим є й питання вуличного освітлення в темний час доби», - зазначила староста сіл Стара Гута, Нова Гута, Гаврилова Слобода, Василівка Середино-Будської міської територіальної громади Ніна Калашнікова.

Також в Старій Гуті вчора із залученням техніки міської ради (вантажного автомобіля, трактора) було завезено дванадцять машин піску для облаштування місця відпочинку на березі річки Улічка. По інформації Ніни Калашнікової, раніше там були розчищені береги річки. Тепер завезений та розгорнутий пісок для облаштування пляжу, щоб мешканцям та гостям села було зручно відпочивати біля водойми.

А ще працівники міської ради встановили на сільській церкві малий накупольний хрест. За допомогою у вирішенні цього питання раніше до міського голови звертався отець Ігор, що править служби в Старій Гуті.

«Звертався до Олександра Гена не перший раз. Приємно, що міський голова, враховуючи територію громади з її проблемами, з розумінням ставиться  до наших прохань і надає реальну допомогу», - зазначив отець Ігор та подякував за благоустрій та видалення аварійних дерев на території біля церкви.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь