СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Щодо роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради

Дата: 27.07.2021 13:27
Кількість переглядів: 376

Фото без описуФахівцями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради продовжується робота щодо інформування різних верств населення з актуальних питань сьогодення.

 Напередодні  Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня, завідувачем відділення соціальних служб Оленою СЕМЕНЕНКО проведено бесіду з засудженими особами, які відбувають покарання без позбавлення волі та перебувають на обліку Середино-Будського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області на тему: «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства».

Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині щороку жертвами цього злочину стають близько 2 млн осіб. За оцінками Міжнародної організації з міграції, понад 230 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Зростає кількість людей, готових прийняти ризиковані пропозиції працевлаштування за кордоном. Активність торговців людьми посилюється, з’являються нові шахрайські схеми. Торгівля людьми вважається особливо тяжким злочином в Україні та багатьох інших країнах. Стаття 149 Кримінального Кодексу України передбачає, що злочини, пов’язані з торгівлею людьми, караються позбавленням волі на строк від 3 до 15 років.

 Підсумки заходу підбила начальник сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, майор внутрішньої служби Катерина МІЦУРА, яка зазначила, що проблема торгівлі людьми є глобальною й потребує комплексного підходу та злагоджених дій усіх причетних відомств до її вирішення. Учасникам заходу були роздані інформаційні листівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь