A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Щодо роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради

Дата: 27.07.2021 13:27
Кількість переглядів: 361

Фахівцями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради продовжується робота щодо інформування різних верств населення з актуальних питань сьогодення.

 Напередодні  Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня, завідувачем відділення соціальних служб Оленою СЕМЕНЕНКО проведено бесіду з засудженими особами, які відбувають покарання без позбавлення волі та перебувають на обліку Середино-Будського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області на тему: «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства».

Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині щороку жертвами цього злочину стають близько 2 млн осіб. За оцінками Міжнародної організації з міграції, понад 230 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Зростає кількість людей, готових прийняти ризиковані пропозиції працевлаштування за кордоном. Активність торговців людьми посилюється, з’являються нові шахрайські схеми. Торгівля людьми вважається особливо тяжким злочином в Україні та багатьох інших країнах. Стаття 149 Кримінального Кодексу України передбачає, що злочини, пов’язані з торгівлею людьми, караються позбавленням волі на строк від 3 до 15 років.

 Підсумки заходу підбила начальник сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, майор внутрішньої служби Катерина МІЦУРА, яка зазначила, що проблема торгівлі людьми є глобальною й потребує комплексного підходу та злагоджених дій усіх причетних відомств до її вирішення. Учасникам заходу були роздані інформаційні листівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь