A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ІНФОРМУЄ: Інформаційний відео-ролик щодо запобігання та протидії торгівлі людьми «Навіть ти»

Дата: 29.07.2021 13:26
Кількість переглядів: 379

<

Міністерство соціальної політики, як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми, продовжує інформаційну кампанію щодо обізнаності населення з питань протидії торгівлі присвячену Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми (30 липня). З метою підвищення обізнаності громадськості про ризики торгівлі людьми представництвом Міжнародної організації з міграцій в Україні виготовлено відеоролики (соціальна реклама) «Навіть ти»

У відеоролику «Навіть ти» йде мова про те, щоб люди не довіряли сумнівній рекламі, незнайомцям, напівлегальним організаціям, які «розкидаються» обіцянками знайти «найкращу» роботу. Адже недостатня поінформованість про можливості працевлаштування за кордоном, незнання міграційного законодавства, недостовірне подання інформації про життя за кордоном можуть призвести до непоправних наслідків.

Торгівля людьми не визнає державних кордонів, не зважає на відмінності між розвинутими державами і державами, що розвиваються. Вона легко адаптується як до бідності, так і до розкоші, є актуальною майже для всіх народів. Отже, боротьба із цим злочином, порушенням прав людини в сучасному світі вимагає об'єднання зусиль міжнародної спільноти та громадськості кожної країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь