A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

День села у Пигарівці

Дата: 02.08.2021 10:02
Кількість переглядів: 324

Фото без описуДень села відсвяткували мешканці с. Пигарівка Середино-Будської міської територіальної громади 31 липня.

На свято завітав міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. Він привітав мешканців Пигарівки зі святом села. «Жити в селі сьогодні – це подвиг з вашого боку, а я буду робити все,  щоб полегшити та покращити життя сільських мешканців громади», - зазначив, зокрема, Олександр Ген та побажав всім мирного неба, більше приводів для посмішок і більше гарних сонячних днів. Також міський голова передав привітання від народного депутата України, лідера ПП «Наш край» на Сумщині Андрія Деркача. В подарунок від депутата пигарівці отримали батут, а діти пригощалися безкоштовно морозивом.

Подякував міський голова вчителям, що працювали в місцевій школі. З найкращими побажаннями він вручив подяки за сумлінну працю.  Олександр Ген зазначив, що приміщення школи буде збережено, щоб в подальшому його можна було використовувати з користю для місцевої громади, для розвитку села.

На сільському святі був присутній уродженець села Иван Максимович Ребенко. Він поділився своїми спогадами про минуле, подякував селянам, за те, що вони не покидають рідне село, борються з його проблемами та побажав здоров’я мешканцям, а селу – розвитку.

Своїх односельчан вітав і депутат Середино-Будської міської ради Леонід Недбай. Він подякував артистам за насичену концертну програму, міському голові та місцевим підприємцям за допомогу у організації та проведені свята.

З концертною програмою для пигарівців виступили артисти Середино-Будського ЦКіД. Діти розважалися на атракціонах. А після завершення концерту учасників свята організатори пригощали наваристою юшкою та іншими смачними стравами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь