A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулось свято села у Рудні

Дата: 03.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 308

Фото без описуМешканці села Рудня Середино-Будської міської територіальної громади 2 серпня відсвяткували День свого села. На майданчику біля сільського об’єкту дозвіллєвої роботи, прикрашеному повітряними кульками та квітами зібралися всі, хто забажав розділити це свято.

Своїх односельців приїхала привітати керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Середино-Будської міської ради Ксенія П’ятниця, яку староста зустріла з короваєм. Вона також передала привітання від міського голови Олександра Гена та народного депутата України, лідера ПП «Наш край» на Сумщині Андрія Деркача. До сільського свята від міського голови у подарунок буде найближчим часом переданий багатофункціональний пристрій (з функціями сканера, принтера, копіювання).

Двохчасову концертну програму провели працівники Середино-Будського центру культури і дозвілля. Прийняли в ній участь і самодіяльні артистки із с. Зноб-Трубчевське.

Артисти вітали мешканців села, наймолодшого та найповажнішого віку, ювілярів цього року та сімейні пари, що прожили у шлюбі вже 30 років. Всім їм присвячувалися концертні номери. Найстарішому був переданий подарунок від Андрія Деркача, діти пригощалися безоплатно морозивом.

А колектив «Поліські зорі» заспівав «многая літа» своєму колезі, колишньому працівнику культури М.Є. Заяць, що напередодні відсвяткував 70-річчя.

Вдячні глядачі щедро обдаровували артистів не тільки гучними оплесками а й букетами квітів, які приготували заздалегідь, підспівували та танцювали.

Староста сіл Жихове, Красичка, Гутко-Ожинка, Нова Спарта, Рудня Середино-Будської міської територіальної громади Антоніна Сапегіна подякувала, всім хто взяв участь у святі, міському голові, підприємцям та місцевим мешканцям, що оказали допомогу  в організації Дня села.

Після концерту всі учасники свята зібралися за столами з наваристою юшкою, шашликом та смаженою картоплею, смачним домашнім квасом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь