A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Розглянули підсумки роботи за півріччя

Дата: 04.08.2021 12:01
Кількість переглядів: 355

Фото без описуНа апаратній нараді, яку провела директор КЗ «ЦНСП» Олена Алексейцева 4 серпня, було підбито підсумки роботи за перше півріччя 2021 року та обговорено поточні організаційні питання закладу.

За звітний період надомним обслуговуванням охоплено 20 населених пунктів громади. Послуга догляду вдома надається 21 соціальним робітником, з яких 7 надають послуги 105 особам по м.С-Буда та 14 - обслуговують 172 особи в сільських населених пунктах громади. За результатами внутрішньої оцінки визначено, що якість надання соціальної послуги догляду вдома забезпечується на достатньому рівні.

Загальна кількість отримувачів послуг відділенням соціальних служб Центру складає 58 сімей, в яких проживає 93 особи старші18 років та 95 дітей. Сім’ї відвідано за місцем проживання та здійснено оцінку потреб. За результатами виявлено 30 сімей (55 дітей), які перебувають у складних життєвих обставинах з різних причин. Соціальним супроводом охоплено 11 сімей, які перебувають у СЖО, 40 сімей отримали послугу інформування, послугу натуральної допомоги у вигляді продуктових наборів, підгузків та інших санітарно-гігієнічних засобів, одягу отримали 32 сім’ї/особи. Під супроводом перебувають 6 прийомних сімей (14 дітей) та 1 ДБСТ (9 дітей).

За інформацією соціальних робітників, домогосподарства підопічних осіб приватного сектору забезпечені паливом на наступний зимовий період в повному обсязі відповідно до потреб.

Працівники закладу та підопічні особи долучились до вакцинації проти корона вірусної інфекції. Продовжують укладати нові договори про надання медичних послуг з сімейними лікарями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь