A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Свято свого села відзначили мешканці Великої Берізки

Дата: 09.08.2021 10:13
Кількість переглядів: 353

У суботній сонячний день відсвяткували День села в Великій Берізці Середино-Будської міської територіальної громади. Як зазвичай на головне сільське свято місцеві мешканці зібралися біля сільського об’єкту дозвіллєвої роботи. Там був встановлений батут для дітей та поблизу на відкритому вогні готувалися святкові страви.

З привітаннями та подарунками завітав в Велику Берізку міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген, зустріли його з короваєм. «Дуже приємно бувати на таких душевних сільських святах. В них особлива атмосфера, що нагадує дитинство. Спасибі вам, що не полишаєте своє рідне село, не зважаючи на всі реалії сьогодення. Я ж готовий надавати вам допомогу, яка буде необхідна», - зазначив міський голова, звертаючись до присутніх на святі та побажав всім здоров’я, миру, позитивних емоцій. Окремі слова подяки висловив Олександр Ген колишньому сільському голові Галині Роговець, старості Тетяні Зикуновій.

Передав міський голова привітання від народного депутата України Андрія Деркача. Також від депутата були передані подарунки мешканцям села самого поважного віку, а дітей пригощали морозивом.

З вітальним словом та найкращими побажаннями до учасників свята звернулась староста сіл Чернацьке, Велика Берізка, Ясна Поляна, Перемога, Троїцьке Тетяна Зикунова.

Вітала земляків і Галина Роговець, вона подарувала настільні ігри для ОДР та привітала сімейну пару Шкаріних, які відзначили значний ювілей шлюбу.

Розпочали концертну програму участь діти, місцеві учасники художньої самодіяльності. Зокрема Ольга Черткова – поважний житель, активний учасник культурного життя села, на її рахунку багато віршів, пісень. Продовжили концерт артисти Середино-Будського центру культури дозвілля.

З розважальною програмою для дітей виступили працівники Середино-Будської дитячої бібліотеки. А потім малечу зібрали за солодким столом.

Також учасників свята пригощали смачною юшкою, шашликом та пухкими млинцями.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь