A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

10 сімей долучено до участі у проєкті Благодійного Фонду «Зростай в родині»

Дата: 12.08.2021 16:26
Кількість переглядів: 491

Фото без описуКомунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради співпрацює з різними благодійними фондами та організаціями, які здійснюють підтримку осіб, що потребують допомоги.

За сприяння фахівців закладу у липні-місяці 10 сімей Середино-Будської міської територіальної громади долучено до участі у проєкті Благодійного Фонду «Зростай в родині», метою якого є підтримка сімей, в яких люди пенсійного віку є опікунами неповнолітніх дітей, нужденних сімей та тих, які опинились у складних життєвих обставинах. Це родини, де опікун – людина похилого віку, або пенсіонер за віком чи роботою. Є сім’ї, де під опікою не одна дитина, а більше. Організація надає підтримку родинам у вигляді продуктових наборів на суму 1000 гривень (+500 гривень додатково на кожну дитину, у разі, якщо під опікою перебуває не одна дитина).

Сьогодні, 12.08.2021, кур’єрською службою доставлено продуктові набори сім’ям, учасникам проєкту, нашої громади. Ці продуктові набори дуже якісні і формуються за потребами родин. Зазначена акція передбачає доставку продуктових наборів сім’ям щомісяця, надаючи можливість опікунам витратити вільні кошти сімейного бюджету на розвиток дітей, їх оздоровлення, творчий розвиток тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь