A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

День села у Рожковичах відбувся 19 серпня

Дата: 20.08.2021 14:27
Кількість переглядів: 443

   19 серпня, у Преображення Господнє та Яблучний Спас мешканці села Рожковичі Середино-Будської міської територіальної громади відсвяткували ще й День села.

   Спочатку всі зібралися у сільському об’єкті дозвіллєвої роботи, де відбувся святковий концерт. Створювати гарний настрій мешканцям села приїхали артисти Середино-Будського Центру культури та дозвілля, а дітей розважали працівники дитячої бібліотеки. Ще організатори провели цікаві конкурси з призами.

   З привітаннями та побажаннями миру, здоров’я та позитивного настрою  до села на свято завітав міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. Він також передав вітання від народного депутата України Андрія Деркача, а в подарунок від нього – тенісний стіл для сільського ОДР.

Після урочистої частини свята, всі його учасники по сімейному зібралися за великим столом зі смачними наїдками, які приготували організатори свята. Пригощали ароматною кашею з м’ясом, пухкими млинцями з медом. А для дітей додатково влаштували солодкий стіл.

Місцеві мешканці мали змогу у неформальній обстановці поспілкуватися з міським головою, розказати про своє життя, проблеми села та висказати побажання, щоб міський голова частіше навідувався до сіл. А ще просили влаштовувати частіше свята. Олександр Ген пообіцяв, що як тільки буде необхідно, буде приїздити в Рожковичі, а ще пообіцяв організувати підвіз дітей з батьками в Середина-Буду (та у зворотній бік), де у День Державного Прапора України відбудеться велика розважальна програма для дітей різного віку.

Староста сіл Рожковичі, Нововолодимирівка, Порохонь, Ситне Середино-Будської міської ради Василь Беспалов від всіх мешканців подякував артистам ЦКіД та працівникам дитячої бібліотеки за допомогу в організації і проведенні головного свята села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь